2013. január 27., vasárnap

Bonobo - Cirrus

        
Na, csak kiraktam ezt a videót mert valami nagyon ütős. Igazad van Phoxie nem ezt láttam a múltkor. Megmondom őszintén végig sem akartam nézni a Filmmúzeum feeling miatt, de érdemes kivárni, irtó ötletes. A track annyira nem fogott meg, de a közepétől az is beindul az én szájízem szerint, úgyhogy nem menthetetlen a dolog.

3 megjegyzés:

  1. Nah..jól van örülök, hogy mégiscsak találtál benne vmit :). Kíváncsi leszek az új Bonobo-ra egyébként, bár Nosaj-ra nehéz lesz ráverni az idén sztem! Lesznek nekem is újdonságaim, zene és video terén is, majd informállak mindenképpen aztán várom a kritikát, tavasztól beindulok!

    phoxie

    VálaszTörlés
  2. Azért hogy tudd, követlek én a video megosztón. Kérdezni is akartam, hogy mi ez a videosdi nálad, de remélem bokros teendőink közepette már lehetőség lesz kitárgyalni mindent, akár Nosaj-t is. Addig is írtam néhány sort róla csekkold le.

    VálaszTörlés
  3. :)...Igen tavasztól audió+videó egyben lesz. Vettem egy kis szuper kamerát igazából és a jövőbeni zenéim alá fogok majd, kis hangulat klippeket forgatni vele, meg nem csak saját zenék alá hanem random zenék alá is, csak még tanulgatom a csínnyát ..meg a zenét is fejlesztem.. ahogy esik úgy puffan majd! Jövő hét utáni héttől normál beosztásban vagyok, összeülhetnénk most már tényleg! A kritikát pedig máris olvasom!

    VálaszTörlés